Kisat ja tapahtumat

HamR:n syyskokouksessa tehtiin henkilövalintoja

Seuran syyskokous pidettiin tiistaina 26. marraskuuta Kumppanuustalo Hilman Keltaisessa salissa.

Sirpa Airaksinen valittiin yksimielisesti jatkamaan seuran puheenjohtajana.

Erovuoroiset johtokunnan jäsenet Tuuli Arola, Noora Metsänen ja Synnöve Heinonen valittiin uudelleen johtokuntaan kaudelle 2020 – 2021.

Susanna Koukkula oli pyytänyt eroa johtokunnan jäsenyydestä. Hänen tilalle toimikaudelle 2020 valittiin Janita Halkola. Varsinaisista jäsenistä jatkavat Maria Räsänen ja Helena Ollila.

Lisäjäseniksi johtokuntaan valittiin Sari Ahmaskari, Suvi Lahtinen, Jaana Leppänen ja Katja Ristola. Nuorisojäseneksi valittiin Weera Korpela ja juoniorijäseneksi Minja Ristola.

Toiminnantarkastajaksi valittiin Kari Nopanen ja varalle Maija Dunder.

Kokousta seurasi kauden 2019 menestyneimpien palkitseminen. Palkittuihin palaamme myöhemmin.

HamR juniorimestarit kouluratsastuksessa 2019 I Emma Storey /  Eternita d’Amore II Mira Hukkanen /  Top Style III Weera Korpela /  Tarhakallion Camomilla
Kuvassa vuoden 2019 palkitut juniorit. Vas. yläkulma: Weera Korpela/Tarhakallion Camomilla junioreiden koulumestaruus 3. sija. Vasen ala: Emma Storey. Junioreiden koulumestaruus 1. sija ja HamR:n menestynein juniori koulu kiertopalkinto. Keskellä: Ella Ukkola seuran menestynein esteratsastaja. Ranking 1. Oikea yläkulma: Minja Ristola/Joihun Kloppi seurakilpailujen rataesteiden kiertopalkinto, ranking 2. Oikea alakulma: Junioreiden kannustuspystin sai Laila Forsman.

Vuoden 2019 KIERTOPALKINNOT

Junioreiden koulu         Emma Storey